Votați Iașul!!!

Posted: 05/04/2010 in Uncategorized

Dragi cititori ai blogului nostru, Biblioteca Județeană Iași – prin Serviciul de Coordonare Metodică și Formare Profesională – a depus la Concursul de Participare Comunitară, din cadrul Biblionet, un proiect intitulat Primul ajutor – Trusa ta de cunoștințe, cu care, iată!, ne-am calificat în finală, alături de proiectul bibliotecarilor din Mehedinți.

Așa că: Avem nevoie de votul vostru pentru a câștiga!!!

Scopul proiectului este acela de a crește speranța de viață și calitatea acesteia în rândul populației județului Iași, prin creșterea nivelului de instruire în privința acordării primului ajutor. În parteneriat cu Societatea Națională a Crucii Roșii România, urmărim să punem bazele unui sistem de pregătire în acordarea primului ajutor premedical. Pentru aceasta vom forma, în prima fază, trei formatori ai Bibliotecii Județene și vom înființa 10 centre zonale de formare și instruire în cadrul bibliotecilor publice, pe care le vom dota cu materiale informative. În fiecare asemenea centru vom forma câte un bibliotecar, în vederea instruirii celorlalți 86 de bibliotecari din rețeaua județeană și a populației în acordarea primului ajutor. Astfel, toate bibliotecile publice din județ, în urma proiectului, vor deveni responsabile de instruirea la rândul lor a cel puțin 2000 de persoane în acordarea primului ajutor premedical, asigurând reducerea complicațiilor medicale și chiar a deceselor provocate de lipsa intervenției calificate.

Pentru a vă convinge de întreaga amploare a proiectului, îl puteți descărca de aici: Primul ajutor – Trusa ta de cunoștințe.

Iar pentru a ne ajuta să câștigăm, trebuie să vă faceți un cont pe site-ul Biblionet, să-l validați prin e-mail și apoi să votați pe această pagină: VOTAȚI!

Mulțumim pentru sprijin!

Comentarii
 1. Anonim spune:

  BAFTA!

 2. Mulțumim! Să fie! Și VOTAȚI!

 3. Kmy Kitzy spune:

  Misiune incheiata! 😉
  Bafta!

 4. Anisoara Tomsa spune:

  Buna ziua.Va spun ca gasesc foarte buna initiativa deoarece nu stiu daca o perioada mare chiar de la asa zisa revolutie s-a mai facut asta.In plus ne asteapta in viitor atatea nenorociri care sant prevazute de oamenii de stiinta a caror cercetare n u stiu daca s-a popularizat sau are cineva interesul sa nu se cunoasca viitorul de care sau oocupat toti inaintasii nostri de mii de ani sinu stiu de ce nu se foloseste intelepciunea proverbului:DESTEPTUL INVATA DIN EXPERIENTA ALTORA.FELICITARI PENTRU INITIATIVA SI SA DEA DUMNEZEU SA NU FIE PREA TARZIU.Va multumesc, AnaIasiRomania. Felicitari initiatorilor si Dlui. Bogdan Ghiurco