Mulțumim!

Posted: 05/10/2010 in Uncategorized

Mulțumim tuturor celor care au votat proiectul nostru și, în felul acesta, ne-au ajutat să câștigăm.

Fără voi nu am fi reușit și, de aceea, ne scoatem pălăria în fața voastră și a promptitudinii cu care ați răspuns cererii noastre.

Aaaa! Și ne vedem la implementare. Greul de-abia acum începe… 🙂

Comentarii
  1. IRINA spune:

    Am incercat sa urmaresc indeaproape ce s-a intamplat vizavi de proiectul vostru.Sunteti de invidiat , ideea este geniala…cred ca putini medicii de familie se gandesc la tema abordata.Mai vindeti idei si la noi ,colegii vostri, poate facem si noi un proiect.
    FELICITARI !!!!

  2. 🙂 Nu vindem idei. Le dăm gratuit. Numai să nu ne puneți să și muncim la proiectul pe care îl doriți voi…

  3. Petronela Șipoteanu spune:

    Voi vorbi in numele celor de la bibliotecile publice, experienta mea de 20 de ani apoi colaboram și ținem legătura on-line, deci cunosc multe opinii ale colegilor bibliotecari. Noi ne-am mobilizat imediat insa de ce? Timpul era prea putin pt a ,,ne aduna,,, insa explicatia exista ca avem un lider care ne-a format dpdv profesional și ne întregește întotdeauna pt a avea un nivel deontologic ridicat. Scria pe mess, d-l Grinea, căci despre dumnealui este vorba, că de fapt noi am câștigat. Da am câștigat o implementare însă unitatea clasei bibliotecarilor publici a fost mult mai importantă.Cum spuneam pe site-ul Biblionetului: acum se culeg roadele formării noastre din toți acești ani. Redde Caesari quae sunt Caesaris ! Așadar să dăm Cezarului ce-i al Cezarului!