Biblionet la Osoi, comuna Comarna

Posted: 07/07/2010 in Uncategorized

Vineri, 18 iunie 2010, Biblioteca Publică George Mărgărit Osoi, comuna Comarna, a inaugurat centrul de internet, deschis prin programul național Biblionet.

Doamna bibliotecar Petronela Şipoteanu

Biblionet la Comarna - Osoi

La eveniment au participat, în primul rând, cei vinovați de această reușită, domnul primar Victor Banu, domnul viceprimar Florin Roman şi doamna bibliotecar Petronela Şipoteanu, prin munca şi străduinţa cărora a fost repartizată, complet renovată, amenajată şi dotată cu mobilier proaspăt achiziționat o încăpere în cadrul căminului cultural din localitate, încăpere ce va folosi, de-acum înainte, noului serviciu de bibliotecă.

Din partea Bibliotecii Judeţene Gh. Asachi Iaşi au fost prezenţi domnul director adjunct Valeriu Stancu, domnul Mihail Grinea, şef Serviciu Coordonare Metodologică şi Formare Profesională și bibliotecarii Liviu Constantinescu și Bogdan Ghiurco. În plus, mai mult decât în oricare alte biblioteci, care şi-au inaugurat deja centrele de internet, a fost invitat un număr mare de colege din judeţ, contribuind astfel la importanța evenimentului şi invitând la replicarea lui în cadrul celorlalte localități din Biblionet. 😉

Comentarii
 1. Petronela Sipoteanu spune:

  Sunt nevoita sa fac unele rectificari. La Osoi este chiar sediul principal si la Comarna este Filiala, desi Biblioteca are titulatura comuna Comarna. De asemeni, activitatea a avut loc pe 18 iunie.

 2. Petronela Sipoteanu spune:

  Inclusiv Filiala este finalista Biblionet dar, in runda a doua. Asadar la Filiala Comarna in viitor( final de 2010) va fi inaugurarea.

 3. Mihail Grinea spune:

  De asemenea, din partea Bibliotecii „Gh. Asachi” au fost prezenti si colegii de la Coordonare metodica si Formare profesionala Liviu Constantinescu si Bogdan Ghiurcco

  • Mihail Grinea spune:

   I-am inghesuit rau de tot in masina. Sau, bine de tot! Ca sa gandim pozitiv