Curs IT/LIB Iași – anul II de proiect (seria 1)

Posted: 07/22/2010 in Uncategorized

UPDATE: Joc de rol din cadrul sesiunii Cerințele și nesitățile utilizatorilor. [22 iulie2010, 17:08]

Săptămâna aceasta, 19-23 iulie 2010, se desfășoară în Iași, la sediul Bibliotecii Județene Gh. Asachi Iași, de la Școala B. P. Hasdeu, cursurile de IT/LIB (Tehnologia informației și Administrarea calculatoarelor cu acces gratuit la internet în bibliotecile publice) din cadrul programului național Biblionet – Lumea în biblioteca mea, sub coordonarea trainerilor Mihail Grinea și Bogdan Ghiurco.

Participă 10 bibliotecari din județ. Și anume, în ordine aleatorie: de la Șcheia – Cristina Raveica, de la Răducăneni – Irina Bulai, de la Țigănași – Gabriela Țăranu, de la Popricani – Mihaela Tănasă, de la Bălțați – Rodica Rusu, de la Sinești – Elena Tomușescu, de la Lețcani – Rica Onofrei, de la Șipote – Monica Babă, de la Tomești – Doinița Leahu, de la Bivolari – Dumitru Perju.

Iată mai jos câteva fotografii din timpul cursului, zicem noi, reprezentative pentru felul în care s-au derulat evenimentele.

Doinița, Irina, Cristina, Dumitru, Monica (de la stânga la dreapta)

Dumitru (Mitică)

Monica, Mihaela, Elena, Rodica (de la stânga la dreapta)

Doinița, Cristina, Irina (de la stânga la dreapta)

Mihai

Monica, Elena, Rodica

Căldură mare

Gabriela (Gabi)

Mihaela

Rica

Ultimul cartuș (de imprimantă)

l

Monica și lupta cu imprimanta

Combatem, combatem...

Sesiunea de Excel

Din ciclul Cu pixul pe calculator

Noi muncim, nu glumim

Elena

Sfat de taină (pe echipe, desigur)

Doinița, Mihai, Irina

Joc de rol

Viitorul (bibliotecii) se vede bine

Comentarii
 1. vornicumaria spune:

  Felicitari !
  Mult succes in continuare.

 2. ioana spune:

  Baftă multă !

 3. Tesoi Ana spune:

  Interesant acest nou serviciu in bibliotecile noastre comunale,tot mai cautat de catre tinara generatie,e o bucurie pentru ei dar si o necesitate. La ora (12,17)cind va trimit acest comentariu biblioteca publica din Andrieseni are deja o frecventa de 2219 utilizatori ai calculatorului(Chiorescu Stefan este cel care se afla la acest numar ). Zilnic numai la calculator vin 28 de utilizatori si chiar mai multi.Dimineata ii gasesti la usa iar cind vrei sa pleci seara ei tot ar mai vrea la calculator. Asa ca dragi colegi tot ce invatati acum acolo va va folosi cind veti avea calculatoarele si utilizatorii. SUCCESE MARI LA TOTI ! –ANA–

 4. hellyanna spune:

  S-aveti succesuri !

 5. Sava Maria spune:

  FELICITARI