Mărturii despre cursul IT/LIB (II, 1)

Posted: 07/27/2010 in Uncategorized

Fără comentarii, fără montaj, fără tăieturi de peliculă şi în ordinea în care au fost culese, iată, chiar de la participanţii din prima serie (anul II de program), cum a fost cursul IT/LIB de la Iaşi, din cadrul Biblionet, susţinut de bibliotecari-trainerii Mihail Grinea şi Bogdan Ghiurco.

Comentarii
 1. Sinoreta Cubotaru spune:

  In primul rand felicit trainerii care au tinut acest curs deosebit de interesant, in care au pus suflet pe tot parcursul sesiunii , sunteti deosebiti prin tot ceea ce intreprindeti pentru noi bibliotecarii din mediul rural si ne indrumati, felicit deasemeni pe colegele/colegul pentru participarea si dobandirea cunostintelor la acest curs, mi-a placut discursul colegelor si am inteles din cuvantul lor importanta si utilitatea acestuia.
  VA FELICIT DIN TOT SUFLETUL SI VA RUGAM SA FITI ALATURI DE NOI!

  • Mulțumim pentru cuvintele frumoase. Sunteți generoasă cu noi, cu trainerii. Cât despre cursanți, cu toții, adică și voi, cei din primul an de pilot, ați fost foarte buni la curs și totul a decurs în modul cel mai plăcut și, zic eu, eficient.
   Meritul este, deci, în primul rând al vostru.

 2. Eu spune:

  Excelenta ideea de a tine un astfel de curs. Ar fi interesant daca ar fi repetate sau/si completate de alte cursuri! Felicitari trainerilor