Toamna blogurilor

Posted: 11/04/2010 in Uncategorized

De ultima oară când v-am vorbit despre cele din Popești, Tătăruși, Trifești și Stolniceni-Prăjescu, lista blogurilor bibliotecilor publice din județ s-a îmbogățit îmbucurător.

Nu mai puțin de 10 biblioteci publice din județul Iași și-au făcut bloguri pe care le țin din scurt, completându-le periodic cu informații de interes comunitar, cu articole despre cărți, evenimente culturale, despre manifestările, activitățile, programele desfășurate de bibliotecile lor.

Luna aceasta vi le voi prezenta, în ordine alfabetică, pe toate, trecând în revistă, pe scurt, ce-mi place la fiecare dintre ele în parte.

Așadar, primul din listă: colega noastră Mărioara Vornicu de la Cotnari administrează un blog absolut fabulos, admirabil prin bogăția informațiilor, prin ergonomia împărțirii pe pagini, prin designul plăcut, prin lista de legături utile, prin încercarea de a fi mereu actual, de a oferi cititorilor articole proaspete zi de zi.

Aaa! Și să nu uit de acel motto din Confucius (Natura ne aseamănă. Educaţia ne deosebeşte.) – foarte inspirat ales și foarte potrivit pentru misiunea unei biblioteci publice.

Comentarii
  1. Vă mulţumesc pentru atenţia pe care o acordaţi blogului Bibliotecii Publice Cotnari şi pentru faptul că datorită dumneavoastră sunt din această vară „virusată” cu „febra bloguitului”. Primul lucru pe care-l fac dimineaţă le serviciu este să deschid fereastra virtuală şi să”aerisesc” puţin prin „casă”, pentru că informaţia proaspătă face bine la creier oricui.

  2. Atenția pe care o acord blogului dumneavoastră e pe deplin meritată, e un rezultat al muncii și al pasiunii. Se vede limpede asta… Așa că… eu nu am niciun merit. Mult succes în continuare!

  3. Mihai spune:

    Extraordinare bloguri, asa este! Eu, insa, acum te felicit pe tine, Bogdan, pentru initiativa asta. Tine lucrurile din scurt!