Blogurile noastre. Azi, despre Hârlău

Posted: 11/19/2010 in Uncategorized

Blogul Bibliotecii Publice Hârlău, despre care voi aminti azi, este un exemplu de reușită, de la care avem toți de învățat (inclusiv eu), fiindcă, pur și simplu, colcăie de informații utile și de lucruri interesante.

Șablonul ales i-a permis colegei noastre Iuliana Voicu, secondată (sper!) de Maria Cuciureanu, să-și construiască niște categorii de articole foarte originale. Astfel, în secțiunea Pagini, pe lângă elementele întâlnite deja și la alte bloguri (cum ar fi Localitatea în imagini sau Despre noi), regăsim categoria O melodie dragă mie, care dă o notă (muzicală :)) foarte personală blogului și care reprezintă un instrument plăcut de petrecere a timpului liber unui eventual vizitator pe site.

Un alt element despre care vreau să amintesc este secțiunea dedicată parteneriatelor pe care Biblioteca Publică Hârlău le-a parafat în cadrul proiectelor sale. Acest tip de abordare este unul foarte necesar, fiindcă demonstrăm astfel celor cu care colaborăm că sunt importanți pentru noi, fiindcă le oferim acestor parteneri un spațiu prin care să se facă (și mai) cunoscuți și, nu în ultimul rând, fiindcă ne promovăm munca depusă din greu.

Felicitări, Hârlău, pentru tot!

P.S. Îi rog pe toți colegii care au blog și care, poate, dintr-o greșeală de-a mea, nu apar pe lista cu Bloguri din județ de pe Biblioteci ieșene, să-mi trimită link-ul prin e-mail. La fel, și dacă își fac un blog nou. Mulțumesc.

Comentarii
 1. Trifesti spune:

  Felicitări colegei !

 2. Ciubotaru Sinoreta spune:

  Foarte frumos ! Mult succes in continuare.

 3. Ciubotaru Sinoreta spune:

  Fascinant !

  • Mihai spune:

   Fascinant, fascinant, dar blogul tău când ”iese pe piață”?