Invitație la newsletter

Posted: 11/22/2010 in Uncategorized

Biroul de Coordonare Metodică și Formare Profesională, prin inițiativa și efortul colegei noastre Diana Gheorghieș, pregătește apariția unui newsletter (buletin periodic) despre activitatea bibliotecilor ieșene.

Pentru aceasta, e nevoie de contribuția voastră activă. Toate informațiile (text / poze / filme / montaje) despre proiectele, programele, activitățile bibliotecilor voastre, pe care le considerați relevante, vă rog să le trimiteți pe adresa Dianei (ghiorghiesdiana@gmail.com). Mai mult, cei care vor să scrie un articol pe teme profesionale, sau vor să descrie vreun aspect din viața bibliotecii ce merită cunoscut de un public larg, au acum ocazia să o facă. Informații detaliate ați primit deja într-un mesaj pe adresele voastre de poștă electronică. Dacă există nelămuriri, întrebări, completări, ori dacă poate n-ați primit acest e-mail, vă rog, contactați-o pe Diana în cel mai scurt timp. Aveți ocazia ideală de a vă promova munca, fiindcă acest buletin va fi distribuit la un număr mare de contacte și factori de interes / decizie (autorități locale, conducerea Bibliotecii Județene, IREX, ANBPR).

Demonstrați că bibliotecile publice din județul Iași sunt puternice și active. Contribuiți cu munca voastră, transformându-vă în pionieri ai comunicării. Demonstrați că suntem o rețea și că putem fi primii din țară pe plan profesional. Aaa. Și încă un lucru! Nu fiți modești, știu că sunteți buni!

Comentariile sunt închise.